Välkommen till Dermapenworld

För en sund och frisk hud i alla åldrar. Känn dig trygg och säker med behandlingar som förbättrar kvaliteten på din hud och v rdar den på djupet.

Clinical Treatment Safe

Välkommen till Dermapenworld – Sverige

Dermapen är ett Australiensiskt varumärke som var först med att lansera en mekanisk microneed-lingpenna. I Sverige har MMSkincare distribuerat pennan till hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare sedan 2014. I dag är Dermapen synonymt med behandlingsformen microneedling – ett bevis på pennans kvalitet och de goda resultat som Dermapenbehandlingen med tillhörande produk-ter ger. Det finns bara ett original – Dermapen!

HITTA EN KLINIK

En Dermapenbehandling innebär att man tillför huden en kontrollerad skada med hjälp av små fina nålar som skapar mikrokanaler i huden. Huden sätter igång en självläkningsprocess vilket ökar kollagen- och elastin produktionen. Aktiva och näringsrika substanser slussas via mikrokanalerna ned i huden på djupet vilket skapar en hudföryng-ring och förbättrad hudstruktur

Dp Dermaceuticals är Dermapenworlds hudvårds-serie med produkter som används i behandling. Dessa är särskilt framtagna för att nålas ned i huden och innehåller högkvalitativa och aktiva ingredienser som samarbetar med huden på ett effektivt och skonsamt sätt för att ta fram en hälso-sam och fräsch hy. Att använda produkterna i sin dagliga hudvårdsrutin förstärker behandlingsresul-tatet ytterligare.


This will close in 20 seconds

Test HubSpot CTA

This will close in 20 seconds


This will close in 20 seconds